Nuffnang ads

Tuesday, January 29, 2013

Komplen

Sebagai anak sulung, perangai biasa kebanyakan mak memang melekat ke saya.
Membebel itu satu kemestian. Terbawa2 ke alam rumahtangga.
Mujurlah suami seorang yang cool.
Segarang-garang saya, Hariz tu pasti cari saya juga kalau nak buat sesuatu. Si kecil Hayfa pun sama.

Minggu yang baru berlalu ni buat saya betul-betul flat.
Mula-mula Hayfa demam dulu. Disusuli Hariz lepas balik nikah sepupu.
Jangkit ke ayahnya pulak.
Si kecik tak banyak karenah. Tapi Masha-Allah...si ayahnya...
Menjaga suami waktu sakit sangat menguji kesabaran.
Dengan nak melayan Hariz. Dengan Hayfa yang tak boleh letak. Dengan cuti panjang...
At least masa suami sihat dapat la dia ambil alih jaga Hayfa masa saya di dapur.

And today I am back to work with terrible headache. Dengan badan seram sejuk...
Tu la...I can't complaint much. As a mother and wife..I have to be strong.
So you guys jangan muak dengar mama korang ni membebel.
I took a good care of all of you when you were unwell.

2 comments:

Syafinaz Razak said...

uhh..sgt kuat bebel...

Cik Eka said...

eka pun kuat bebel jugak..

hehehehe

anak sulung cam kite ni mmg gini kot.Lagi satu,kita memang sangat kuat.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...