Nuffnang ads

Wednesday, August 3, 2011

Chrome App: MeeGenius! Children's E-Books

Time rehat tadi aku mengodak2 nak tukar theme chrome pc aku.
Sekali terjumpa app yang best untuk ibu-ibu yang macam aku
Application untuk membaca baik untuk kanak2 membesar

Kira macam e-book la.
But it was a lot of fun dan banyak tajuk2 buku favourite kita dulu masa kecik2. 
Jangan ditanya kenapa zama 8o-an dulu takde kay.
Internet hanya sampai kat Malaysia pada tahun 1987. 2 tahun lepas aku lahir.
5 tahun lepas tu baru ada Jaring. Tak semua ada pc sebab pc pun mahal time tu kan.
Ok...stop the blame.



Kena download dulu application ni kat sini : MeeGenius

Dah download nanti under Apps bar tu mesti ade MeeGenius tu. Takpun boleh klik sini : MeeGenius

Have a fun learning!

Notes : Applied only in Chrome.

2 comments:

cucu umie said...

wah sesuai lh untuk lh..mahu try bg adik..hehe

Xana Razak said...

bagus bagus...dia ajar cane nak pronounce dengan betul lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...