Nuffnang ads

Wednesday, July 20, 2011

Selamat Ulang Tahun untuk awak


Hari ni birthday awak
Saya tak pernah lupa.
Sebab 11 tahun 11 bulan dan 23 hari yang lalu first time saya wish awak dengan card birthday yang ucapannya menyakitkan hati awak.
Maybe I should erase this date, your home phone number, your home address..
Bukan saya tak cuba...Cuba sedaya upaya saya...
But I just can't...
I moved on ok. Cuma, cane nak cakap eh?
Macam, saya bagi awak kunci treasure box saya. Dan awak simpan box tu jugak.
Sampai satu masa, awak pulangkan kunci tu. Tapi, treasure box saya tu awak still simpan.
Bagitau saya, macam mana saya nak gunakan kunci tu sedangkan fizikal nya takde.
You still keep the box and I'm sure awak mesti dah lupa awak letak kat mana box tu.
And you know it's hard to find another box similar to the one that I gave you, and I can't use the key you return to open up the new box...The key is unique.

To my husband(once you read this),
Don't get mad over this. I even discuss this with you and I am aware that it's unfair for you.
But baby, you have me now. I just need a small space for my memories which I can't permanently delete from my RAM.

Kepada Nicholas Tse (samaran je weh!)

Saya harap awak sihat sentiasa.
Harap ada teman hidup yang baik. Make a good living. I know you do.
Stay charm...
Tu je aa kot. Speechless la pulak.





4 comments:

Cik Eka said...

Nicholas Tse

wahh ade name samaran kan die..hehehe

Sierra said...

hahaha~ ape la ko ni long... ingt lg ke kt die... siann.. die da de fb xnk add die ke?? :p merata da die fly away...

Xana Razak said...

ngah : it's unforgettable la how hard i try ...after all, he was my 1st ever...dia nak ke approve weh? ko da add dia ker?

Xana Razak said...

ngah: btw, fb is so friendster...twitter is the current trend babeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...