Nuffnang ads

Wednesday, July 27, 2011

WW #1 : Caught in action



Mengucap panjang mak ko ni nak oi!
Mak sibuk cuci toilet hang pi wat keje eh?

7 comments:

Cik Eka said...

wahhh haris..kemain lagi dia main bedak..paling tak tahan kaki silang gambar kedua tu..hahahaha

Xana Razak said...

gambar kedua sebab akak berleter ngan dia...boleh buat muka selamba dia tu...
belum tgk dia cross finger lagi

PhyZura said...

ish ish ish.... :)

Cik Eka said...

hahaha..patut lah tengok dia buat derk jer pulak tu..hahahaha

Humaira Salahudin said...

hahahaha...
xleh terime tol..!
terbaek ah Hariz!

p/s:ko ade info psal mom n baby x???
buku ke,mjalah ke?den ade keje a tuk paediatric project..

Xana Razak said...

buku yang along beli dulu masa pregnant dulu ada la...
ko nak info cane?

Danche The Observer said...

boleh la....asalkn ade psl mom n baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...