Nuffnang ads

Tuesday, January 25, 2011

Kontezz Cik Eka : Jom Munchung2

Saje abiskan masa sebelum pulang, tengok gambar menepati citarasa contest pulak. so...apa kata kalau join Kontezz Cik Eka yang suka muncung2 tu... 
Let get started!

1. Akak antara follower terawal kan?

2. Banner? Tick...dah letak



3. Gambar ? Sat gi akak letak. Bagi eka baca dulu sume sume

4.Blog akak cer citer personal je. Kadang-kadang adalah informasi pasal baby, kesihatan, tips berguna hasil cilok daripada forwarded mail. Sebelum didelete mail tu baiklah akak share kat blog kan? Lagipun niat asal akak buat blog hanyalah untuk dokumentasi mileage Hariz ( anak akak je)...most of all..kenangan dulu, kini dan maybe impian di masa akan datang. Oh, ada jual jugak novel2 yang da bosan baca (tak laku pon) dan terbaru, projek jual flower brooch.
5.Blog da cun but akak rasa cam ada beberapa kerat bahasa tu tak berapa faham la. Akak kan orang dah berusia..hehehe...bahasa-bahasa short form remaja masa kini akak kurang faham la. But bila baca balik..ok..faham da...

6. Tag? Cam tak berapa rajin la
Jeng jeng jeng...
Gambar yang dipertaruhkan adalah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

Okey..bagi besar punya....Muncung kan? Excuse my lil Hariz...Dia belum faham bahasa Melayu.

1 comment:

Cik Eka said...

waaa cute giler haris ngn umi die.ehehehe..tq join..hehehe

okie2.pas ni kurangkan shortform oke..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...