Nuffnang ads

Tuesday, June 8, 2010

Tag for you and for myself (Jika dia sudah tiada...)

Saya jarang menghargai kewujudan dia as my better half… Dan termasuk saya maybe ada jugak sesetengah pasangan yang dah lama mendirikan rumah tangga, nak say ‘I Love You’ pun dah naik muak… Tetapi, kita ada terfikir tak pada satu hari nanti, JIKA orang kesayangan kita ini sudah tiada lagi?

So...sila la jawab soalan2 tag ini which i'm sure it will remain unanswered....
(inclusive mereka2 yang takde better half..still bergantung pada parents pun leh gak...)

Siapa yang akan menjaga makan minum anda?

Siapa yang akan membebel jika anda tidak menjaga kesihatan diri?

Siapa yang akan suapkan makanan bila anda sakit?

Siapa yang akan membantu ketika anda dilanda masalah?

Siapa yang akan memeluk anda dan membisikkan kata2 cinta di telinga anda?

Siapa yang akan ber-sms atau menelefon untuk bertanyakan khabar?

Siapa yang akan berkongsi kegembiraan dan memberi semangat apabila anda berasa murung?

Siapa yang akan menemani/berbual dengan anda jika anda sunyi?

Siapa yang akan memeluk anda dengan erat jika anda kesejukan di waktu malam?

Siapa yang akan mendengar luahan hati anda?

Siapa yang akan temani anda sewaktu hari tua nanti?


1 comment:

MistyTiny said...

ouuhh..
panjang benar nk jwbnye...
huhuhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...