Nuffnang ads

Monday, June 14, 2010

Wedding invittation a.k.a trip to Malacca...(Again??)


Sabtu lalu, lepas pergi rumah my colleague di MELAKA, my better half ajak la jenjalan. We end up kat Jusco Melaka yang baru dekat ngan Melaka Central tu. Then cam banyak masa lagi and Hariz pun da dapat nap time die soo we decide to have a walk kat area dataran pahlawan tu. yeay!!! just a window shop jer sbb my better half bising we need to spend. Baik, saya menurut perintah. memang kali ni for the first time being, i wasnt bought anything for Hariz. Hahahaha..Asyik2 barang dia je kan.



Kitorang sampai kat area Dataran Pahlawan tu da mula malam. Parking la kat tepi2 tu. Naseb ade. Niat ati my better hald nak masuk mahkota parade. And we did.



Kat sini pun da malam. Adela orang buat event sempena world cup ni kan. Ade la tgk jap king of freestyle mende tah...suami aku pun leh wat gak...bak kate die la...


 Kat cni better half kate takyah la masuk da selalu sgt masuk. Hahaha...ye ..Malacca is our interest!

2 comments:

Sitisifir10 said...

syiokkk tu jalan2...tgh anak x ramai ni enjoy la siap2...dah anak ramai mcm akak, enjot dalam umah aje lah...hehehehe

Xana said...

hehehe..tu la kan
anak sorg baik pi ENJOY!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...