Nuffnang ads

Friday, July 2, 2010

Maher Zain ( again )


Ni kali kedua aku post pasal mamat turki ni kot
Aku rasa dah beratus kali kot aku dengar lagu dia.
Banyak lagu-lagu evergreen english aku buang da daripada OC aku nih.
Sesape yang nak lagu2 dia format mp3 boleh la message saya.
Jangan risau ... free je...
Link ke video die sila cek kat post saya sebelum ni k.

1 comment:

Syafinaz Razak said...

saya nak pinjam mp3 tue...xnak mesej2....hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...