Nuffnang ads

Friday, April 22, 2011

Budak besar


Kurang dua bulan lagi dia akan genap dua tahun.
So far, senang diajar..
At least, diaper boleh buang sendiri...diaper free belum lagi la
Nak makan pinggan dah boleh ambil sendiri
Botol susu dah minum boleh campak masuk sink sendiri
Banyak mulut but most words unidentified
Pandai memujuk
Kuat buli atok dan wan dia ( smackdown )
Perasan hensem...pantang tengok cermin mesti tersengih2 tengok muka dia
All in all...he is a mommy's boy
Selalu gak aku tangankan dia
Geram kadang2 sebab nak berkepit je
Walaupun aku tau...13 jam masa aku adalah waktu bekerja
No wonder la jumpa aku nak berkepit je kan
 Boy, you light up my life
Without you...I'm not sure I'm still here
Kaulah madu kau lah racun
Kau lah gula kau lah hempedu
Kau lah bantal kau jua lah punch bag (huhu)
Kau lah jantung kaulah jua nyawaku
Without you, I'm just a body

2 comments:

Syafinaz Razak said...

xmenahan lak ai posing...
maut punya....huahuahua

Sierra said...

kemain lg posing..... da pndai da nk pose2.. bajet encem la tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...