Nuffnang ads

Friday, April 15, 2011

Ke mana menghilang?

Tak ke mana
Ada je kat bumi Allah ni lagi
Cuma kesibukan melayan suami yang bercuti huhuhu selama 2 minggu buatkan aku sibuk dan malas nak update.
Dan minggu ni pulak 3 hari aku amik cuti.
Semalam nak datang kerja tetiba kuar rumah tayar pancit pulak. Dol betullah!
Nasib ada husband. Buatnya dia dah masuk training...Mati kutu aku...
Last2 aku decide kena belajar tukar tayar sendiri...semalam aku amik EL..bos aku sure bengang giler. Dah Sinin Selasa cuti..Rabu keje then tetiba Khamis cuti lagi.
Kalau rumah aku sebelah ofis for sure la takleh nak elak. Ni perjalanan ke ofis hampir satu jam. dan kedai tayar mana yang bukak pukul 6 pagi kan? Baik lepak dulu kat rumah. Paling koman kol 10 baru derang bukak.

Aku pernah la tolong my ex bf dlu tukar tayar. Ni kan tayar CLV aku yang kecik molek. Tang nak pasang jack tu aku tak tau cane. Yang aku tau cane nak bukak nat tu jer. Harapkan laki ...laki makan tayar..hahahaha...Aku dah cakap salah arah dia pusing nat tu. Dia tak caya...maklumlah aku kan pompuan bese dok dapur..Oh, aku lupa yang dia bekas plumber. Dia kata kalau plumbing nak bukak ikut arah jam. Tu kalau paip bang...Most thing in the world nak bukak screw part tu lawan arah jam...kan?

Last2 nasib baik pakcik depan rumah tolong kebetulan pakcik tu pomen gak...heheheh.. Maceh Pakcik Z.

Sape pakai Cute Little Viva? Aku nak tanya la apsal tayar spare dia kecik semacam? Amoi yang tampal tayar aku semalam cakap aiyooo...manyak kicik ooo ini tayar....aku pun jawab aa...ye ke? Perodua bagi meh...ori lagi...tak boleh pigi jauh aa guna ini tayar...mati lu ooo kalau tengah hutan..eh???

Sape nak explain??????????????

Changing tyres is a simple task? They say la....amoi kedai tu buat tak sampai 10 minit. Kagum aku! With machine la...cube try guna tgn...luka2 tangan aku...

Okey klik [sini] untuk cara-caranak tukar tayar.

2 comments:

Cik Eka said...

uh rindu kat akak..hehehee

Xana Razak said...

location seremban ye lak ek...
hehehe...nnt 1st may turun sban x? sepupu izi kawen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...