Nuffnang ads

Tuesday, April 26, 2011

Which part of 'OVER' that I don't understand?

Maybe aku ni boleh dikategorikan jenis setia tak kena tempat.
Ataupun aku ni memang jenis tak faham bahasa, tolol, bodoh semua lah.
Aku juga bukan jenis yang berprinsip. So memang jenis tak makan saman betullah...
But, in certain matters I put a limit jugak. But mostly, prinsip sangat longgar.

Aku still tak boleh lupakan dia. He's my first love or lagi tepat dia la yang kenalkan aku dunia cinta cintun ni.
So aku still put the blame on him kenapa aku jadi cam sekarang ni...
Sabtu lepas while expecting my officemate bawak balik barang aku dari office, entah terlintas tetiba nak melencong ke rumah dia...

Lalu je pun dah cukup..I saw his car..but I don't have the guts nak jumpa dia...
Bukan aku tak faham we were over but... secara verbally or apa2 cara sekalipun he never said we were over...
Kira dia tinggal aku cam tak bertali je la...aku dah cakap aku tak faham bahasa...macam mana aku nak faham kalau kau sendiri tak cakap " WE ARE OVER " atau "KITA DAH TAKDE APA-APA"
atau "I DUMPED YOU"...cane aku nak faham? You've got no balls ain't you?

Tau2 kau dah pergi tengok wayang ngan perempuan lain. Hari raya pulak tu.  Tiba2 kau senyap. Membisu. Frienster kau diam. There's no more panggilan manja.

Kalau aku ni dah mati confirmlah roh aku melayang2 kat mana je kau berada. I just want you to call it off...Almost plus minus 6 years been together...Kau budget aku senang2 boleh erase kau that easily....
Maybe sebab aku yang terpaksa move on...to unite back with you is almost impossible...I build my life...as for now..

You don't how many tears I've wasted, how hard I dealt with the pain, how bad I felt when I hit my sis when I caught she was chatting with you, how afraid I am to fall in love again, how many guys I dumped just because I can't believe we were over....to this date, you still got place in my heart...

2 comments:

Syafinaz Razak said...

u know its over,but yet,u still want him to call it off himself...
i know that feeling...
u have new life now,though.
lock up ur past dear...

Xana Razak said...

how about if i locked it up in the deepest part in my heart?
still considered lock up kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...