Nuffnang ads

Wednesday, February 9, 2011

Collection movies yang mesti ada untuk tahun 2011

**as my reminder jer

1. 3 Idiots : baru tengok hari tu, best sangat dan perlu ada dalam collection.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/dc/Threeidiots2.jpg/220px-Threeidiots2.jpg   
2. The social network : Sebab ada nak kecil, harapan untuk menonton di wayang terpaksa ditangguh beberapa tahun memandangkan tak sampai hati nak tinggalkan anak dengan mak ayah untuk pergi berfoya-foya tanpa bawa anak.
http://www.mymoviecinema.com/uploads/movies/230.jpg

3.The Kids Are Alright : sebab ada Mark Ruffalo dan Julianne Moore and i like anything with 'kid'

http://1.bp.blogspot.com/_eg04Zz3CERw/TGogDFNcOBI/AAAAAAAAEqQ/C1i2iSO4n44/s1600/th_kids_are_all_right_movie_poster.jpg 
4. Unstoppable :  my husband suka Denzel but I prefer gorgeousChris Pine..hehe..ok I ngaku I akan tengok movie kalau ada mamat hensem and terus rasa citer tu cam best walaupun cam haremmmm.
http://www.azreporter.com/news/media/admin/20101114-Unstoppable.jpg 
 5. All good things : A love story with crime involve...I suka!

http://2.bp.blogspot.com/_G13XqMLyU2E/TSHokE-aJbI/AAAAAAAAAJ0/EAOcReV4yy4/s1600/All_Good_Things_movie_poster_1.jpg 
6. 127 hours : I am a huge fan of James Franco. Cite thrill...very up to me and my husband liking

http://www.kollytalk.com/wp-content/uploads/2010/10/127_hours_movie_poster_large_01-405x600.jpg 
7. The Romantics : Ada JD dan KH...hehehehe...I read it doesn't have a happy ending

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/1b/The-romantics-movie-poster.jpg/220px-The-romantics-movie-poster.jpg 
8. Black Swan : Natalie Portman is my reason, dan sebab cite ni tercalon untuk Academy Awards.
http://4.bp.blogspot.com/_7M0XDviex54/TQYp7fzSrqI/AAAAAAAABZk/WT-mrzbWT5U/s1600/black_swan_ver7_xlg.jpg

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...