Nuffnang ads

Saturday, February 5, 2011

Saya jual handmade flower brooch

Assalamualaikum...
Nak kata lapang sangat ..tidak la..dengan anak yang makin melasak..
Tapi crafting is so dear to my heart.
So, terlintas lah pulak idea nak buat flower brooch ni.
Bagi sesiapa yang berminat, boleh [klik sini] atau pun di homepage saya boleh cari tabs [FLOWER BROOCH] untuk mengusha-usha apa yang ada. I will keep it update kalau ada brooch baru yang saya buat. Sudilah kiranya teman-teman dapat menyokong saya. The petals are fully handmade except for button and the pin backs...Warna bunga adalah serupa seperti di dalam gambar cuma gambar agak kelam sikit.

Boleh klik di gambar bawah juga untuk page jualan saya.

Happy viewing!

3 comments:

Cik Eka said...

aaa cantik..eka suke letak dekat shawl kak.hehehe....
akak jual ker.nak nak nak.....

Xana said...

akak jual eka...leh la promote kan untuk akak.since eka bakal adik ipar kan...pilih satu akak reserve kan dulu..hehe

Cik Eka said...

wawawa..boleh pilih lah..nak yg MM2..
hihihihi....
maceh kakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...