Nuffnang ads

Thursday, October 28, 2010

Khas untuk kakitangan kerajaan

Korang tau ke sekarang dah takde slip gaji lagi dah?
Kena print online je payslip sekarang?
Korang tau dah?
Adeh...aku jer yang terlewat agaknya...takde notification pun ofis den ni haaa...
Nak tunggu loading ANM ni.... berjanggut anak i tu wey...
Okay...bagi yang tak tau tu sila lah ke sini--->ANM
Padanlah aku dok tunggu payslip aku sampai la ni tak sampai2...
Adeh...akukah yang ketinggalan???

5 comments:

Kancilbiru said...

kitorang kat uitm dah beberapa bulan tak dak payslip..kena check online...

Azwani said...

yekeee waaaaaa patutla tunggu2 tak dpat...

Xana said...

kak niza,
dah la derang tak notify kt ofis sy ni...
seb baik ade org g tau...
nak register punyelah berjanggut tggu loading nyer

tentang aku, katak bucuk dan rabbit tinge panjang said...

der dengar but mcm mn nk tgk yer...hurm...

Xana said...

klik je kat ANM tu...
xana bagi direct link
lepas tu klik akses sistem
then register dlu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...