Nuffnang ads

Saturday, October 23, 2010

Tentang Google Reader

Mungkin ramai yang baca blog yang difollow daripada dashboard yakni antara feature yang ada dalam blogger ni. Tapi, bagi aku yang 'terlebih rajin' ni nak bukak kat dashboard agak hazab sket.
Abis tu cammane ko bace blog orang, Xana?

Jeng...jeng...sebelum tu..korang buat blog pakai account ape? Mostly mesti pakai google kan? That's what i do...Guna google reader. Dalam tu terpampang blog yang kita follow dan subscribe.


Inilah cara saya baca blog2 yang saya follow dan subscribe. Senang dan mudah. Cuma bila nak komen tu tekan je la link dia dan terus di hyperlink ke entri yang kite nak komen tu.Sebab i tak baca di dashboard sebab ia tak friendly la dengan i, uuuu....Hoh, ko ni xana...dah x suke tu dok cakap la tak friendly hape ler....

Ok...rasa suma orang yang memang guna google reader kan...ko je yang lambat xana oiii...huhuhu...
I'm telling about myself la...hehe...have fun

2 comments:

tentang aku, katak bucuk dan rabbit tinge panjang said...

blogwalking yer...hurm...masih tak memahami gi...hurm...ngah berpikir....

Xana said...

tak faham???
x faham cane tu? x faham nak guna google reader ke ape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...