Nuffnang ads

Thursday, March 10, 2011

Outbreak at Pulapol | Doakan suami saya sihat

Pagi tadi buat pertama kali saya drive ke tempat kerja
Dan tersesat pulak tu..apsal signboard kat Putrajaya ni macam tak betul jer...

Dan pagi tadi jugaklah mak saya bagitau ada disease kat Pulapol KL. Suami saya menjalani latihan disana.
Saya tak tengok berita semalam sebab berdua dengan anak balik kerja dah malam siapkan dinner lepas tu terus lepak...
Bila mak bagitau, my heart stop beating and I wish it wasn't true. Dan bila mak cakap someone's dead...rasa macam luruh jantung ni.
I called Pulapol Office ikut nombor yang husband kirimkan.

And you know what, he said my husband is under the quarantine. Lose my voice control, but still asking about his stage. Dia cakap demam biasa je tapi masih dalam pemerhatian. Tak kritikal kalau kritikal dah dibawa ke HKL.

Tak tau nak buat apa. Kat ofis ni gugur juga airmata juga. Nak tengok tak boleh, nak cakap dengan dia pun tak boleh...helpless! Fragile rasa bila tak dapat buat apa2. What shall I do?

Ya Allah, hanya padamu aku memohon. Jauhkanlah suamiku daripada bencana ini.




Susulan berita boleh baca di [sini] dan [sini]

7 comments:

Cik Eka said...

semoga semua takde pape..still risau pasal kazen eka pon dkat sana..uhuhuhu..Amin

Xana Razak said...

akak da call pulapol. abg demam. kena kuarantin

Cik Eka said...

yeke...harap2 xde pape kan..bahaye betol lah cmnie......huhuhu

Cik Eka said...

alhamdulilah..makcik eka da kol pulapol....sepupu eka tak demam....

Dda Ly said...

hopefully ur husband is ok, sama² kite berdoa ye..banyak² bersabar ok?..

meh ke rumah..
~cinta jiwa saya~
keep in touch ye..♥♥♥

shah-kayrul said...

harap ur husband cepat sembuh la...

Xana Razak said...

Dda Ly : Thanks ye...huhu...i dah leave a trace there

Shah-kayrul: Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...