Nuffnang ads

Wednesday, March 30, 2011

Nilai cintamu

Pernah dulu kufikirkan
Tanpa cinta tak mengapa
Bila kau pergi kurasakan
Sunyinya dihati
Baru kini kutahu
Nilai cintamu

Kurenungi gambarmu
Kubaca surat surat mu
Namun pedihnya kuterasa
Tanpa kau bersama
Kuharap dikau pun
Begitu jua


Petang semalam balik...dalam kereta bese hanya bukak sinar.fm atau mix.fm je. kalau sinar lagu cam harem je...aku tukar ke mix...so tetiba pilihanmu di sinar tu berkumandang la lagu atas ni...Baru aku perasan...semua lagu dia berkisar tentang rasa longing for someone he used to love, live together je. Aku pun same aaa...walaupun tak lama tapi tak boleh contact menggunakan sebarang teknologi melainkan surat just like year before 90' je...Uwaaaa....tension tau x...sakit pening makan pakai dia cukup tak aku tak tau...huhuu...

Bila dah tiada di sisi barulah rasa cam nak menghargai maybe terlalu klise tapi itulah hakikat...dah tiada baru nak terasa...But, bila kau dah termanja ngan teknologi tetiba nak mengarang surat2 yang dah hampir separuh dekad ditinggalkan rasa aduhaiiii lenguh giler tangan ni aaaa...huhuhu...sampai cramp jari jemari yang makin manja dengan keyboard ni...hehehe...

Tu je...tetibe je rase syahdu bile dengar lagu atas tu...

1 comment:

Cik Eka said...

rindu abang yer...eh betollah kak.sepupu eka pon asyik anta surat kat mak dia..rindu katanya....heeeeeeeeee.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...