Nuffnang ads

Thursday, March 17, 2011

Good thing about BSN online banking

Sume sekarang kan di hujung jari.
Aku pun baru je aktivate online BSN ni. 
Paling suka bila aku request TAC dia, baru sesaat aku klik confirm...tup tup sms terima...walla...
Maybe sebab user kurang kot. Kalau Maybank tu kadang2 berjanggut tunggu.
Tapi application dia takyah lah nak compare kan. Govt punye bank la katakan. But so far...ok la.
Cuma aku rasa maxis user  takleh top up guna myBSN kot. Tak tersenarai pun.
Tapi nak register myBSN memang hazab skit la...punyala banyak soalan dia tanya. Huhu...Berapi je aku jawab soalan yang bukan2 tu.

Korang pernah guna online banking tak? 

1 comment:

Cik Eka said...

header baru..heeeeeeeeee..cute

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...