Nuffnang ads

Friday, March 18, 2011

Header baru daripada Mr. Sembil9n

Gheee...request aku dari tahun lepas(tahun lepas tu... pfttt!) dah dapat daaa daripada mr.sembil9n...
I like it to be minimal so ok...i like it. Kena pulak ngan background aku tu....

Terima kasih sekali lagi kepada Encik Sembil9n kerana sudi tolong buatkan header saya ni. Takkisah la berapa tahun awak nak amek untuk siapkan...hehehe...sebab ianya FREE....pasal banner yang tak dapat buat tu takpelah. Bukan rezeki saya...(sob..sob...)

Korang suka tak? Ceria kan? Not really messy la but at least muka mak FLAWLESS sangat!!!!...I like...walaupun rupa sebenar bukanlah begitu...huhuhu...Budak comel itu anak saya ok. Bukan anak main tarik kat taman mana2 just nak amek gambar...Tak...Anak saya..huhu


6 comments:

sembil9n said...

sorry atas kelewatan :O

Xana Razak said...

its ok la wak...thanks again

mrs Gee :) said...

sungguh chumel anak awak.. and syantek blog awak.. ;)

Sierra said...

long cmne wt header tu.... nk jugekkkk...

Xana Razak said...

mrs Gee: thank u for visiting
ngah : mintak tolong org buatkan. masa tu dia ada bukak request pada sape2 yang nk minta tlg dia buat header.

Cik Eka said...

cantik..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...