Nuffnang ads

Friday, March 4, 2011

Google Chrome Theme

Since jeles tengok adik aku letak theme cantek cantek kat muka GC dia, aku pun nak la try guna GC gak.
So far, time loading laju je aku berbanding MF. Mungkinkah aku kan berganjak? IE memang dah lama aku tak guna untuk urusan peribadi melainkan urusan kerja ya aku guna sebab aku rasa laman web goc hanya compatible bila view guna IE je...yang lain banyak lari.

Then I came out with this theme..(bukan theme yang aku reka). Aku gunapakai je theme orang. Susah-susah je diorang dah uploadkan kan?



Ku suka manga. Ye sejak dulu lagi. Tapi setakat dapat supprort Gempak ngan Kreko camtu je aa...tapi sekarang aku rasa semua collection tu tak silap aku dah hantar untuk recycle kot. Just before my wedding/ Huhu..sayangnya sebab aku cuma takde bil.1-5 je....yang lain sume aku ada takat tahun 2007.

Pasal theme yang aku pilih kat atas tu..Entah...tu perasaan aku sekarang kot. Loner walaupun ada si kecik yang menemani aku. Kalau korang perasan tab bar aku tu banyak blog sape? Yup...currently addicted to his writings...Rasa macam ada ciri-ciri calon suami aku (dulu-dulu) la.Jenis rebel...Dulu aku suka.. dalam dairi aku ada tulis...takkan nak bagi korang baca lak kan...hahaha...Apa-apa pun aku suka gak minum Teh Tarik Gelas Besar punya! Ada aku kisah berapa sudu susu pekat manis yang diorang letak? Aku sakit aku tanggung k.

1 comment:

Syafinaz Razak said...

cehh....jeles rupenye...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...