Nuffnang ads

Friday, November 26, 2010

Blogger Popular

But not me...it's still a long way to go...target saya next year...for sure dah nak dekat hujung tahun dah ni kan.

Just nak nak eksyen ngan korang ( huhuhu...which i'm sure mereka berdua ni dah follow korang lama dah kan? saya je yang lambat naik). CMG and BA are in my houseeeeeeeeeee!!!!!!!!



Terima kasih kepada mereka berdua kerana sudi membaca blog hamba yang kerdil ini.
Kepada yang lain2, jangan kecil hati ye...Akan ada penghargaan untuk anda di lain entri.

Pesanan : Bilangan follower saya tu sila abaikan.


4 comments:

man yusoef said...

eleh saya pon ada jugak....haha..

princeduyong said...

tahniah la ye....

Cik Eka Katsumi said...

kak..eka ade tagg akak kat en3 nie..

http://ekahafizy.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

en ben punya segmen..hehehe
bes kan bile dorang follow kite..
mase en ben follow eka dlu wow ase nk lompat2....mat gebu follow pon ase cam oh terharunyaaaaa.....hehe

Cik Eka Katsumi said...

saya suka blog awaklah..
hehehe

http://ekahafizy.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...