Nuffnang ads

Thursday, November 11, 2010

Cerita Kreatif


 Segmen baru mr.tough ni...klik sini untuk join



image
sampai ofis, pagi muka dah macam ni. berapa ramai la agaknye yang baca blog saya malam semalam?hari ni nak baca apa eh? blog en. ben mesti berderet entrinya..huh huh baca jap blog dia

  image
sambil tu sengih-sengih kambing sikit sambil tunggu page en. ben loading. komputer ni yang lembap atau traffic dia yang sangat tinggi?...ish ish...sengih je depan monitor sorang2 ( dalam hati budget ada feature lagi pasal blog saya yang tak femes ni la kononnya)
 
image
 Oh, kenapa takde eh? check lagi page lain. huh takde pun nama saya tersenarai. kenapa tak nampak nampak lagi ni nama saya disebut-sebut. Hari khamis takde. Harap Jumaat ada. Cepatla Jumaat!

image
Takpe, takpe, jalan-jalan dulu.Tengok blog orang lain yang baru-baru sambil2 tu usha-usha  kalau boleh nak angkut or paksa jadi follower saya. Ok, cepat follow saya, kalau tak saya culik awak!

image 
Ala..ala tak mau la...apa paksa-paksa follow ni. Kau budget blog kau best sangat ke?
Tu la suruh tanya orang-orang yang ramai follower tak mau tanya.
Ish...ish..kitorang takmau follow la. Bluekkkk
  
image
 Ish...dah la tak mau follow. nama tak tersenarai pulak...
huh..check uncle nuff jap.aduh...bikin ku termenung je nih...bila la boleh cash out ni...bila boleh dapat BE neyyy...kena rayu uncle nuff eh? ho ho so not me...tp belum cube blum tau...takpe takpe...layan nak masak apa pulak malam ni kat DTS... lapa la pulak tengok gambar makanan CMG ni

image
La...padan la tak tersenarai kat blog en. ben sebab tak join segmen suai kenal. ish ish...huhu sekarang nyesal tak sudah. macam mana mau kasi up ini traffic aa bila blogger lama sudah kasi peluang u tak mau grab itu peluang aaaa...adeh...melepas den! Tomonung la den kesudah eh...huhu



11 comments:

sembil9n said...

keh3 ... :)

KBSM said...

good luck

Cik Eka said...

lawak jugak akak pnyer....
kahkahkah
bace eka pnye plak...
akak x join er sesi suai kenal tu..
bes kak..eka dpt ramai kawan baru..
hehehe....eka ade list blog akak kat eka pnye blog....nk tolong prmot akak..
akak pnye nuff da bnyk x??
eka pnye da btmbh..tp x dpt2 lagi...hehehe

nur said...

kreatif!
ALL IN ONE

zacky ~786~ said...

sempoi2..

Miza Yusof said...

good luck :)

Lelaki Ini said...

bagus2!
kreatif2!

saljuhumairah said...

selamat maju jaya..
jom kita undi yang terbaek..

Mashitah said...

hihihi,..jangan termenung lama-lama,...huhu gud luck (^_^)/

Farah Justme said...

gudlak zana! datang la tengok n3 sy plak! ^_^

FareedSairi said...

Good Luck :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...