Nuffnang ads

Tuesday, November 16, 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU


Salam perkenalan buat kawan-kawan blogger
Alkisah saya terjumpa blog mr-tough-a.k.a-benashaari ni bermula daripada saya google resepi masakan pada ramadhan yang baru je lepas dan terjumpa lah DTS dan secara tak sengaja ( sifat ingin tahu yang tinggi ) telah klik di ada satu gadjet yang tas sekali bawah header DTS tu kan ada ben ashaari. Tu yang saya dok follow...

Ops, ni bukanlah sesi ' Bagaimana anda tahu tentang blog ben ashaari.com? ' pun kan... Mungkin saya boleh cadangkan ni pada encik ben. Hehe

To all new blogger, welcome to my humble blog. Actually this is a special dedicate to my dear son, Hariz and this is going to be my electronic journal. My major concern is about children health and you will find that i'll post about it occasionally (only if Hariz shows some signs from the symptom). I'm not a doctor fyi. Just a mom to a kid.  

Selamat membaca blog saya ini. 

18 comments:

man yusoef said...

salam perkenalan...dah follow u...hehe..eh dah masuk bulan 12 ke??..apsal entry dah kat bulan 12...hahaha..

.::cEritEra Hati FaTiN::. said...

salam perkenalan...
follw sini=)

apezs shah said...

salam,

Hye apezs BW dr blog En. Ben..
Salam kenal dr apezs shah..
Apezs dah follow..
Salam Aidiladha...;)

Hishyamuddin said...

salam kenal..
jom dtg sini lak..

Nur Azila Ismail said...

salam kenalan ya :)

happy blogging ! :)

Fa-zlyn said...

salam perkenalan
jln2 kt cnih

norh said...

salam perkenalan :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben ashaari..

datang guling2 jap sambil baca entri kat blog ni.... (^__^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

haniz said...

salam perkenalan
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

lizz said...

salam perkenalan...saya follow yer..singgah la ke blog saya n folow me back kalau sudi k..happy blogging

Ziezah a little girl said...

salam perkenalan dr blog abg ben :)

lau sudi jom singgah teratak
http://nurazizahyahaya.blogspot.com

Xana said...

man yusoef : oh, itu sticky post. will be ended on this december

Cik Ila said...

Cik ila dh follow.
salam perkenalan

pandapolarbear said...

salam ziarah..haluuu singgah cni...follow kamu yaa...=)

aima in luv said...

salam ziarah dari blog BA.....

♥ kyu said...

blogger baru here!
salam kenal

jom ke blog kyu =)
Salam Aidiladha buat semua umat Islam

nad_ira said...

slm kenalan

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal..harap tak terlewat nak berkenal2an :)

jemput singgah
http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...