Nuffnang ads

Wednesday, December 1, 2010

A Picture Guide to Childbirth

-This is a sticky post. Please scroll down for a new entry. TQ-

Saya ada masukkan new page.
Sekadar panduan untuk saya untuk masa depan.
Dan mungkin juga boleh menjadi bahan rujukan bagi bakal-bakal ibu.
Klik A Picture Guide To Childbirth.
Perlu diingatkan disini, panduan ini hanyalah bagi yang bersalin normal.
Page ini adalah sementara menunggu saya ada masa untuk letakkan mana-mana tempat di muka blog saya supaya dia sticky je. Ok...Go check it out!


6 comments:

sembil9n said...

dah nk jd ibu sgt ker :)

Xana said...

saya memang seorang ibu la...kat profile tu gambar saya dan anak

sembil9n said...

alamak...xnmpk gmbr tu td ^^ hahaha...sorry....

Xana said...

hehehe...it's ok.

mekchu said...

ehh.. bagus lah info child irth tu.. baru nmpk cara-caranya.. contraction itu.. oh, mengerikan...

Xana said...

mekchu : hehehe...kebetulan org forwardkan..xana pun share la...thanks ye drop comment kat cni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...