Nuffnang ads

Wednesday, December 29, 2010

Saya nak request design pada sembil9n

request 

Disebabkan kurang rajin untuk cipta header sendiri setelah rasa kreativiti tu tak berapa nak ada  ditambah lagi dengan kesibukan menguruskan 10 - 9 orang anak tu dan seorang suami (tak nak ngaku lagi tu ko tak kreatif  xana oiiii) so terpandanglah satu peluang yang blink blink kat blog sembil9n ni. Tak payah pening-pening nak fikir apa design/kaler/reka letak gambar tu sorang2...biar en. sembil9n fikirkan untuk kita. Lagipun, it's FREE OF CHARGE! Sape mampu tolak kan???

Oleh itu, encik sembil9n, design  yang saya nak tu terpulanglah pada encik. Lagi simple lagi bagus. Asalkan sesuai dengan konsep header saya yang namanya Messy Mom Memories dan mottonya Born To Be Mild...dah nama pun messy kena la nampak comot2 sket kan..pastu mild pulak...adeh..sure pening kepala en sembil9n kan. takpe jangan gusar sebab saya tak pentingkan perfection sangat. Messy2 baru nampak original art. Kalau boleh nak gambar ni [ klik sini ] jadi maskot kat header..dikartunkan lagi baik....

Boleh request banner sekali ker? Kalau boleh nak banner gambar  saya (dikartunkan) atau tak kisahlah sape-sape pun asalkan kartun perempuan pakai tudung lagi baik dengan berapron, tengah berdiri sambil pegang baby sebelah tangan dan sebelah tangan lagi pegang senduk. Lagi satu nak mintak shoutbox tu boleh dihidekan...macam kat blog sembil9n tu...

Itu lah permintaan saya, si ibu yang sibuk ni. Hehe...Apa-apapun,  nak ucapkan terima kasih  terlebih dahulu  (tak kisahlah kalau ditolak sekalipun) kepada encin sembil9n kerana sudi beri peluang ini tanpa mengenakan apa-apa bayaran. 

6 comments:

Cik Eka said...

eka pnya sembilan buat jugak..hehehe...

sembil9n said...

huyyo...~ haha request pertama tu boleh di uruskan.. insha-allah

yg kedua tu..banner pon okay...

yg ketiga tu...sy sendri cari kat :D tutorial blog... nnt sy crikn n bg link kt kamu...ye? :)

Xana said...

hehehehe....thanks ye sembil9n...sy suka nombor 9...
eka : oh, akak pnah bc entri kt sembil9n

sembil9n said...

sorry tw ttg ni...dlu pye komen pun dah hlg...jd xdpt detect spe2 yg request... sy buatkn yeh :)

Xana Razak said...

s ok....i tot u need xtra time

sembil9n said...

http://www.sembil9n.com/2011/03/1-header-untuk-messy-mama.html

acu tengok~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...