Nuffnang ads

Thursday, December 30, 2010

Piala AFF Suzuki 2010

Ramai blogger yang buat entri pasal ni...
Aku pun nak try gak...
First of all...yup i would like to congratulate our Malaysia Team (all of you...yes..all of you la) for a great job ( walaupun aku rasa tak semua player buat yang terbaik BUT our keeper memang defender terbaekkk la...

Semalam takde la tengok sangat match nya sebab sakit perut plus sambil tu melipat baju yang maha banyak kat rumah tu hasil kumpuan berminggu-minggu.

Disebabkan dinner awal, so layan la bola. Dalam hati budget confirm kena 5-1 dengan Indonesia..ngeee...tak patriotik betul la....
But, bila tengok Khairul Fahmi steady je dapat tangkap penalti tu....oh...Malaysia boleh tahan. Sokong Malysia pulak.

Cuma my FBS tak setuju betul bila player no. 2, Shabri Abu tu diturunkan sebabkan dia sangat spoilt la...He spoilt the team...Kalau dia takde aku rasa dah confirm 3-1 kita bantai mereka...
FBS komen lagi kenapa Kunalan diletak kat belah kiri, patut letak belah kanan sebab dia power belah kanan. Ish...Patut FBS jadi pengurus pasukan Malaysia la...banyak naa komen..sibuk cakap defenders Malaysia semalam banyak yang b*nt*t besar dan malas nak kejar bola...tapi Abang, u main bola fit lagi ke sayang? Hehehe.
Walau apa pun berlaku, aku still rasa Harimau Malaya tak main macam diorang kat masa kat Bukit Jalil haritu. Macam slow sangat gamenya semalam dan pertahanan rapuh. Boleh lak masuk goal sendiri...ish ish...
Takpelah...nak buat macam mana kan...bola kan bulat...yang penting korang da menang...dan paling penting... esok dapat cuti...yeay...!

2 comments:

mekchu said...

frust kembar aidil & zaquan tak de.. ntah2 dorang dah tak dpt main mesia lagik kan.. hehehe

selamat tahun baru xana :)

Xana said...

derang main lagi kak..cume tak tau la cedera ke or sibuk ngn rumahtangga dgn artis jer..hehehe..

selamat tahun baru mekchu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...