Nuffnang ads

Saturday, December 11, 2010

Egokah perempuan sesama perempuan?

Ai suka tengok orang. One thing yang ai perasan setiap kali orang lelaki berjumpa sesama jantina diorang kenal ke tak kenal ke diorang mesti bersalaman. Unlike la yang sejantina dengan saya. Termasuklah saya sendiri. Yang saya kenal mungkinlah..Hahaha..tapi dengan orang yang kita tak kenal cam dalam bas ke, bus stop ke, yang tolong tahan lif kita ke...kim salam la. Yang ada buat pun hanya beberapa kerat je...

Kenapa eh? Setiap lelaki tu ada perasaan gay kah? Hehehe..Sure la bukan kan..Aku bukan lah sexist cuma i just wonder Why, Why, and Why...( cam lagu Barney la pulak...)...

Korang perasan tak apa yang aku perasan?

1 comment:

princeduyong said...

lelaki kan lebih mesra alam... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...