Nuffnang ads

Wednesday, December 8, 2010

Eagle Ranch Resort #2

...sambungan daripada kisah percutian tak dirancang [klik sini]

Macam adegan dalam cerita Narnia la pulak. Narnia mula2 tu

Ini tepee. bentuk bilit bulat muat satu katil queen size dengan built-in meja meja solek. Built with cement.

Acara unggun api oleh masyarakat Red Indian yang bertamadun (sebab full dress).

Antara ahli puak Red Indian yang hadir...

Makan pagi... nice dining weh

Pelampung pinjam. Tu pasal kaler pink. Bukan sebab mommy dia giler pink so paksa anak bujang nya pakai barang pink k...bukan!

Tengok ayah yang sedang tenggelam. Buat tak tau sambil sengih aje walaupun ayah sedang terkapai2 minta tolong. Oh, tipu!

Ada show cowboy diikat pada wheel dan berpusing macam Roda Impian sambil kena tembak bertalu-talu. Oh, tipu sebab dah masuk tido masa tu.

Budak yang hari sebelumnya telah tenggelam.

Sharing is loving dengan anak-anak buahku.

Ayah yang budget boleh jadi model dalam majalah Mangga...hehehe...

Budget lagi..cukuplah masuk di Xananinos.

Perkampungan Red Indian yang berdekatan.

Ini Kampung House. Yang bawa family ramai2 boleh duduk sini

Kuda takde orang nak naik sebab ntah..ai kedekut kot nak bazir RM10 utk 2 rounds je. Anak bujang takut kuda. Next time mau je ai campak dia atas kuda tu

Ni bilik yang berbentuk bangsal kuda. Ye tido la korang dalam bangsal penuh dgn hay tu...oh tipu lagi...sangat selesa k. Bangsal yang punya katil empuk dan air cond

Ai minat roda tu

Pandangan dari pintu masuk

We went for a jungle trekking

Lepak tempat marshall.

Add caption

Aktiviti yang ditunggu2 leh kaki rempit macam aii ni..Go-karting!

We took double. Angkat si kenit naik sama

Sangat syiok ooo dapat share this exp dengan yang tersayang

Vrooom vroom...we ol langgar biawak yang dah kojol

Sampai di sini sahaja..percutian yang tak dirancang ni


4 comments:

mizzura said...

perasan kat pd ada eagle ranch..tapi tak pernah try lg... eh..gokart tu yang depan dari tiara kan..rasa cam pernah try jugak situ :-)

Cik Eka said...

akak besnya..ni dekat mana?? yg pegi family day mak tu ker???

Xana said...

mizzura : depan tiara tu extreme park. eagle ranch ni depan skit dari tiara tu. ada signboardnya
eka : a'a...yg mak punya tu

Cik Eka said...

oo cntik pulak tempatnya...bes plak tu tgk dpt men gokart bagai....nk g jugaklah nnti.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...